One Bowl Logo
One Bowl English Website One Bowl Danish Website

Ofte stillede spørgsmaal (FAQ)

Hvor kan jeg parkere?
Hele omraadet naer Ansgar Kirken har parkeringsplads. Der er fri parkering i hele omraadet.

Da jeg har allergi vil jeg gerne vide, hvor jeg kan få information omkring ingredienserne i maden
Kontakt venligst vores personale før du kommer og så vil der blive forberedt en ret specielt til dig

Er One Bowl børnevenlig
Alle er velkomne hos One Bowl. Hver uge laver vi en børnevenlig ret hvis dit barn ikke er vokset op med karry og andre unikke krydder

Hvor meget skal jeg betale for made
Vi arbejder med et “pay as you feel/ betal hvad du føler” grundlag fordi vi tror paa at hjaelpe hinanden. Du kan betale ligesaa meget som dit budget kan klare. Hver uge har vi en foreslaaet pris som daekker alle madudgifter og alt over den pris gaar til den naeste person, som ikke har raad til et varmt maaltid.

Hvilke betalingsmetoder tager i imod?
Du kan betale med kontanter, dankort og MobilePay. Så der er rigeligt med muligheder.

Skal jeg give RSVP før jeg komme
For hver aabning af One Bowl laver vi en Facebook begivenhed og en MeetUp begivenhed hvor du altid kan hjaelpe os med at besvare om du kommer, da vi ikke kan lide madspild. Men det er ikke et krav saa hvis du beslutter dig for at komme i sidste minut saa kom endelig.

Tager i grupper eller fødselsdagsfester?
One bowl er aaben for alle, så kom endelig forbi og tag gerne saa mange af dine venner med som du kan. Hvis i er en gruppe på mere end 6 personer, bedes i dog skrive en email til os paa e-mail info@onebowl.dk. Saa er vi forberedte med mad nok til alle.

Jeg kan se i er lokaliseret i en kirke. Er i tilknyttet Folkekirken?
For at gøre en forskel og sprede bevidsthed omkring madusikkerhed, har vi parret op med Ansgars Kirken. Men der er ingen religiøs dagsorden bag One Bowl. Vi ønsker at byde alle velkommen - folk af alle nationaliteter, baggrunde og religioner er velkommen hos os - bare kom som du er