One Bowl Logo
One Bowl English Website One Bowl Danish Website
One Bowl Street Bowl

Det er det tidspunkt, hvor vi hopper paa vores One Bowl ladcykel og deler mad ud omkring i byen. Det sker paa forskellige tidspunkter og forskellige steder i København, men du kan helt sikkert se os komme langt vaek fra. Vi har smilende ansigter, en masse gode mennesker omkring os og en cykel fuld af mad.

One Bowl Distortion

De sidste 2 aar har One Bowl samarbejdet med Regen og Grace med deres aarlige Distortion fest. Her faar vi opfrisket vores dansetrin og forsøger samtidig at gøre en forskel.
One Bowl har en stand og saelger indisk gademad. Vi har en fest sammen med alle vores venner paa Nørrebro, med det formaal at samle penge ind til Grace. Kom og dans og fejre faellesskabet sammen med os - og selvfølgelig er betaling "Pay as you feel".

One Bowl VTK

Ved afslutningen af hver sommer samarbejder vi med Velkommen til KBH hvor vi er vaerter for Nørrebro laengste Community bord. Her serverer vi mad under aaben himmel paa Blaagaards Plads med levende musik for omkring 400 mennesker. Vi fejre alt det vi elsker ved faellesskabet og København.